Linda Hakeboom volgde Lil’ Kleine meer dan een jaar voor een docu-serie

Voor haar nieuwe docu-serie Linda’s mannen volgt Linda Hakeboom vier bekende heren mét reputatie. Wat heeft ze geleerd...

Voor haar nieuwe docu-serie Linda’s mannen volgt Linda Hakeboom vier bekende heren mét reputatie. Wat heeft ze geleerd over het andere geslacht?

Aan de top

Vier heren aan de top –rapper Lil’ Kleine, danser/choreograaf Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en Stuk TV-presentator Giel de Winter – plus een dame die verder kijkt dan hun imago… dat is Linda’s mannen, de nieuwe interviewreeks van Linda Hakeboom. “Dit zijn allemaal mannen met een reputatie, iedereen denkt ze op een bepaalde manier te kennen. Wat ik wil, is daarachter kruipen: waar komen ze vandaan, hoe zijn ze als de camera niet op hen gericht staat?” aldus Linda.

Ander beeld

“Ik trek altijd lange tijd met de mannen op, met Lil’ Kleine ben ik bijvoorbeeld een jaar bezig geweest. Dan krijg je een heel andere band en zie je ze ook op de momenten dat ze moe zijn, of in het geval van Lil’ Kleine: dat hij bij zijn oma toastjes met zalm eet en dus helemaal niet in die showbizzmodus zit. Doordat ik er zo veel tijd in steek en echt onderdeel word van de groep mensen om hen heen, zijn dit heel andere portretten geworden dan als ik ze alleen maar had gefilmd als ze aan het hoogvliegen zijn.”

Vechtertje

Is er iets wat Linda nooit zal begrijpen van het andere geslacht? “Dat is juist de grap, ik begrijp uiteindelijk al deze jongens, ook al denk ik van tevoren misschien: Ik snap iets niet aan jou. Neem Lil’ Kleine, met zijn grote mond komt hij vaak negatief in het nieuws. Maar toen ik in zijn leven dook, zonder mening of vooroordeel, ontdekte ik waar dat vandaan komt. Hij heeft veel meegemaakt in zijn jeugd en is daardoor een vechtertje geworden. Thuis bij zijn familie zag ik een verrassende ándere kant van hem.”

Ook over Timor Steffens kwam ze veel te weten. Benieuwd? Je lees het hele interview in de Grazia die nu in de winkel ligt!

Linda’s mannen is vanaf 29 november om 22.10 uur te zien op NPO3.

Laatste nieuws