Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kelly van der Veer deelt pikante foto met nieuwe liefde

Kelly van der Veer heeft een nieuwe relatie. De 36-jarige realityster heeft haar relatiestatus op Facebook aangepast en besloot daarnaast nog een behoorlijk pikante foto van zichzelf en haar lover, genaamd Peet Koster, te delen. Op het beeld is te zien dat de twee naakt in bed liggen en Kelly haar borsten nauwelijks verbergt. Bekijk ‘m hieronder:

Sabia aapt Sylvie na

Sabia Boulahrouz kon het niet laten om haar voormalige hartsvriendin Sylvie Meis na te apen. De blondine deelde vanochtend een foto van van een goudkleurig kerststukje op Instagram om haar volgers te wijzen op Adventsdag. Nog geen twee uur later deed Sabia exact hetzelfde.

Maar wat ook opviel aan de foto van Sabia, was de locatie. De brunette, die langere tijd een liefdesrelatie had met Sylvie’s ex-man Rafael van der Vaart, lijkt nog altijd te wonen in de villa in Hamburg, waar ze voorheen woonde met de voetballer. Dat terwijl hij naar verluidt eerder dit jaar dat huur van het peperdure huis had opgezegd.

Happy 1. Advent! Have a wonderful sunday #happysunday

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Laatste nieuws

Zie ook