Ali B open over emotioneel tv-optreden

Vorig jaar was Ali B te gast bij De Wereld Draait Door en bracht hij een ode aan zijn twee zoontjes Omar en Amir. D...

Vorig jaar was Ali B te gast bij De Wereld Draait Door en bracht hij een ode aan zijn twee zoontjes Omar en Amir. De rapper zong het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn voor zijn kinderen, maar hield het niet droog. In AD blikt de rapper voor het eerst terug op dat emotionele moment.

Emotioneel

“Er komt een tijd dat jullie niet meer willen knuffelen met papa”, zong Ali B. “Wanneer jullie opgroeien, komt er een tijd dat wij een hoop kwijt zullen raken, want dan vinden jullie het niet fijn als ik jullie kleine kusjes geef in jullie nek, een tijd waarin jullie niet meer kruipen in mijn bed wanneer jullie bang zijn, want dan zijn mijn kleine mannetjes niet meer klein. Ik vraag mij af waarom moet het nou zo snel gaan? Ik lach en ik lach een traan. Want op een dag laat ik jullie gaan”, klonk het daarna.

Schuldgevoel

De rapper kon zijn tranen niet in bedwang houden tijdens het tv-optreden en was de volgende ochtend het gesprek van de dag. “Ik werd op televisie overvallen door schuldgevoel: ben ik niet te druk met mijn ambities te vervullen, mis ik niet te veel van het opgroeien van mijn kinderen”, verklaart hij aan AD. “Ik was op vakantie eigenlijk te moe om met die twee mannetjes in zee te spelen. Kon echt niet, vond ik. Ik zei tegen mezelf: ‘Als je al je ambities waarmaakt en dat gevoel vermenigvuldigt met een miljoen, dan nog kun je dit soort momenten later niet terug kopen.'”

Ook onthult de rapper dat hij emotioneel werd om het overlijden van zijn vader in die periode, waarmee hij nooit een goede band heeft gehad. “Maar toen ik mijn vader omhelsde, voelde ik dat het goed was”, zegt hij over het afscheid. Ali B heeft speciaal het nummer Ik huil alleen bij jou over die periode geschreven, dat op zijn nieuwe album zal verschijnen.

Lees ook: Ali B schittert met wereldsterren in nieuwe videoclip

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws