Zó zien de kinderen van Wendy van Dijk er nu uit

Het kroost van presentatrice Wendy van Dijk; my oh my wat worden ze groot, zo is te zien op de foto's die...

Het kroost van presentatrice Wendy van Dijk; my oh my wat worden ze groot, zo is te zien op de foto’s die de blondine van Sem en Lizzy op Instagram post.

Kids

De blondine heeft een zoon Sem Mike van Dijk uit haar vorige relatie met Volumia!-zanger Xander de Buisonjé en een dochter, Lizzy Vedra van Dijk, uit haar huidige relatie met de programmadirecteur Erland Galjaard, waar ze in september 2014 mee trouwde. Erland Galjaard, de nieuwe partner van Van Dijk, heeft twee dochters uit een eerder huwelijk.

Sem is inmiddels 13 jaar oud en is ontpopt tot een knap ventje, dat later zeker heel wat harten gaat breken. Eerder dit jaar werd bekend dat-ie smoorverliefd was en zelfs al een vriendinnetje had, maar die prille liefde hield geen stand. Verder houdt de tiener zich vooral bezig met zijn vlogkanaal en blijkt hij ook nog eens een balletje te kunnen trappen. De 6-jarige Lizzy begint met de dag meer op haar moeder te lijken. Wat een beauty! Het haar, de neus, de ogen… Een echte mini me. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Zo zien de kinderen van Linda de Mol er nu uit

Sem

2012

2013

2014

2016

Lizzy

2013

2014

2016

Beeld: Getty, ANP

Laatste nieuws