Verdwaalde kogel schiet dwars door woonkamer van onschuldig koppel

Even leek het Brabantse Putte op het Wilde Westen. Woensdagavond hebben onbekende mensen vanuit een een rijdende auto ee...

Even leek het Brabantse Putte op het Wilde Westen. Woensdagavond hebben onbekende mensen vanuit een een rijdende auto een Kalasjnikov leeggeschoten met als resultaat dat ze een verkeerde grijze Audi A6 hebben doorzeefd én er een kogel bij een jong gezin naar binnen schoot.

Drugs

Iedereen in de buurt is ervan overtuigd dat het eigenlijke doelwit de wagen van een andere man was wiens ex-vrouw in dezelfde straat woont. Getuigen weten te vertellen dat de man in kwestie in hetzelfde model Audi met dezelfde kleur, een duur type waarvan er in Putte niet veel zijn, zo schrijft BN de Stem. De man staat in de buurt bekend als iemand die actief zou zijn in het drugsmilieu.

Ooggetuigen melden dat ze eerder deze week enkele dure auto’s hebben zien rijden in de Zes-oktoberlaan, exact op het punt waar de daders hebben geschoten. “Ze waren de aanslag mogelijk aan het voorbereiden. Maar ze hebben zich vergist. Dat gebeurt tegenwoordig wel vaker. De berijder van de getroffen auto is directeur bij een grote supermarktorganisatie. Hij is een keurige familieman, absoluut geen crimineel die zoiets kan verwachten”, aldus een buurtbewoner.

Woonkamer

Eén verdwaalde kogel schoot dwars door de woonkamer van Mike Kras en Indya Dingemans. Het stel schoof gisteravond aan bij RTL Late Night waar zij hun verhaal deden. “Ik zat al op de bank. Toen Indya naast me ging zitten, hoorde we ineens een dreun. We zagen het gordijn achter de bank naar voren bewegen en snapten meteen dat er geschoten werd”, begint Mike. Bekijk het fragment hieronder.

Lees ook: Vrouw reageert op het filmpje waarin ze naakt te zien is

Beeld: RTL Late Night, iStock

Laatste nieuws