Bizar: Wasabi als natuurlijke lipfiller?

Hoewel we wasabi liever bij de sushi zien, denken een hoop meiden daar anders over. Wie een voller tuitje wil – zonder é...

Lees ook

Hoewel we wasabi liever bij de sushi zien, denken een hoop meiden daar anders over. Wie een voller tuitje wil – zonder échte lipfillers – kan gerust een beetje wasabi-pasta gebruiken. Wait, what?!

Au natural

Nadat Kylie Jenner het een en ander aan haar lippen liet doen, leek ze een heuse trend voort te hebben gezet. Lipfillers zouden momenteel erg gewild zijn. Een onderzoek van het programma Kassa toont zelfs aan dat steeds meer jonge meiden hun lippen laten opspuiten. Toch bewijst een nieuwe bizarre trend op Instagram dat je niet per se een bezoekje aan de plastische chirurg hoeft te brengen, wil je een vollere tuit. Beautybloggers smeren massaal een beetje wasabi-pasta op hun lippen. Het resultaat? ‘Natuurlijke’ vollere lippen. Of het gevaarlijk is? Refinery 29 legde het voor aan een dermatoloog en die stelde dat het veilig is, zolang je het niet té vaak doet. Het resultaat zie je hieronder.

Lees ook: Bizar trucje voor de perfecte winged eyeliner

Bron: Colourful Rebel, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook