‘De nieuwe vriend van Roxeanne Hazes’

Afgelopen week kwam het treurige nieuws naar buiten: Roxeanne Hazes en Nick van Delft hebben er, na een relatie van ruim...

Lees ook

Afgelopen week kwam het treurige nieuws naar buiten: Roxeanne Hazes en Nick van Delft hebben er, na een relatie van ruim vijf jaar, een punt achtergezet. Dat bevestigde het management van de 23-jarige zangeres. De reden achter de breuk? Daarover houden de twee hun lippen stijf op elkaar. Toch lijkt een foto het allemaal te bewijzen.

‘Nieuwe vlam’

Volgens roddelblad Party zou de zangeres een oogje hebben op Erik Zwennes, die werkt bij Top Notch. Dat is het platenlabel waarbij Roxeanne is aangesloten. De twee zouden het gezellig hebben, maar van een relatie was echter nog geen sprake.

Toch samen?

Toch deelde de brunette dit weekend via Snapchat een foto waardoor het een stuk serieuzer lijkt tussen de twee. Op het zoete kiekje poseerde ze samen met Erik voor de camera en daarbij schreef ze: ‘Date night‘. Dat is zeker niet alles, want de zangeres plaatst ook regelmatig een hartjes-emoji onder de foto’s op zijn account. Zouden ze dan toch samen zijn?

Tattoo

Begin dit jaar leek er nog geen vuiltje aan de lucht en vertelde Roxeanne dat Nick de allerliefste jongen was die ze zich kon wensen. Van Delft liet deze zomer nog een tattoo zetten met het geboortejaar van de Hazes-telg. “Dit is de mooiste tattoo die ik ooit heb laten zetten”, schreef de acht jaar oudere vriend destijds bij de foto op Instagram. Daarnaast liet ze in Grazia weten dat Nick de allerliefste jongen was die ze zich maar kon wensen.

Lees ook: André Hazes jr. baart opzien met Instagramfoto

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook