Ophef over ’te dunne’ Gigi Hadid

Gigi Hadid is hét model van dit moment. Ze wordt voor bijna elke catwalk gevraagd en liep vorige week voor de tweede kee...

Lees ook

Gigi Hadid is hét model van dit moment. Ze wordt voor bijna elke catwalk gevraagd en liep vorige week voor de tweede keer de Victoria’s Secret Fashion Show. Ze zag er schitterend uit, maar er ontstond toch ophef over haar gewicht.

Gezond

De half Nederlandse Gigi werd eerder altijd geprezen om haar rondingen. Het 21-jarige model vertelde tijdens interviews dat ze wel op haar lijn let, maar zich niet aan de modellen-normen wilde aanpassen. Ze wilde ze een gezond rolmodel voor anderen zijn en dus niet te dun worden. Fans vragen zich echter af of ze van gedachten is veranderd.

Te dun?

Fans denken dat Gigi uiteindelijk toch is bezweken onder de grote druk die er op de modellen ligt om af te vallen. In augustus reageerde ze daarop door op Instagram een foto met de volgende tekst te plaatsen: “Dat heet opgroeien. Je lichaam verandert als je van een meisje naar een vrouw gaat, net zoals mijn moeders lichaam veranderde op dezelfde leeftijd.”

Maar niet iedereen gelooft de woorden van Gigi, want op social media vraagt iedereen zich af of ze wel op een gezonde manier is afgevallen. “Ik vind het echt erg hoe dun Gigi is geworden” en “Vind het zo zonde dat ze zo dun is geworden”, zijn slechts een greep uit de vele reacties. Wat vind jij? Je ziet de foto’s hieronder.

Lees ook: Gigi en Bella Hadid in Amsterdam gespot

Bron: Telegraaf Beeld: Getty, ANP

Laatste nieuws

Zie ook