Dit zijn de kinderen van Humberto Tan

Elke werkdag staat Humberto Tan ’s avonds klaar om heel Nederland te voorzien van de dagelijkse ins & outs in RTL La...

Lees ook

Elke werkdag staat Humberto Tan ’s avonds klaar om heel Nederland te voorzien van de dagelijkse ins & outs in RTL Late Night. Maar wie is eigenlijk de man achter de presentator?

Dansduo

Zo is Humberto al jaren samen met zijn Ineke en hebben ze samen drie kinderen: Julia, Isa en Benjamin. De 51-jarige presentator vormde tijdens het eerste seizoen van Dance, Dance, Dance een duo met zijn 16-jarige dochter Julia, die ook haar eigen vlogkanaal heeft. Zijn twee andere kinderen zijn nog niet zo heel vaak in de media te zien geweest, maar af en toe neemt hij de 19-jarige Isa en 9-jarige Benjamin wel mee naar een première.

Family first

Toch is de bekendheid van hun vader niet altijd alleen maar positief. Vorig jaar werd zijn oudste dochter Isa neergeslagen, toen ze in hun huis op heterdaad een inbreker betrapte. Ze liep hierdoor een hersenschudding op, waardoor de schrik er goed in zat. Het is dan ook niet heel gek dat Humberto een echte familieman is en hij zijn gezin ten aller tijde op nummer één zet. Benieuwd hoe Isa, Julia en Benjamin er anno 2016 uitzien? Bekijk dan snel de foto’s hieronder.

Lees ook: #FBF: Zo ziet Humberto Tan eruit met haar

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook