Dochter Trijntje Oosterhuis viert eerste verjaardag

Hiep, hiep, hoerá! De dochter van Trijntje Oosterhuis, Maël Joni Ronde, mag vandaag haar allereerste kaarsje uitblazen.&...

Lees ook

Hiep, hiep, hoerá! De dochter van Trijntje Oosterhuis, Maël Joni Ronde, mag vandaag haar allereerste kaarsje uitblazen.

Hoera!

De zangeres houdt haar dochter uit de media, maar speciaal voor deze gelegenheid postte ze een zoete collage van de spruit op Instagram. “Dit prachtige lieve meisje is vandaag 1 jaar geworden! We kunnen ons niet meer voorstellen hoe het leven was zonder jou mooie Maël! Je brengt zoveel liefde en geluk. Je drie grote broers vreten je elke dag op. Wij dansen en zingen de hele dag door met jou op ons arm! Je bent een groot geschenk. Vandaag hebben we groot feest en komen al je tantes en ooms , Opa’s en Oma’s met je knuffelen en voor je zingen “Happy Birthday” Maël Joni Ronde! En dank aan je lieve vader want zonder Alvin Lewis was jij niet de prachtige vrouw in spee die je nu al bent!! We love you Maël Joni Ronde”, leest het bijschrift.

Trijntje Oosterhuis was na haar scheiding van Sander van den Eeden helemaal niet op zoek naar een nieuwe liefde. Toch kreeg ze het in die tijd wel heel gezellig met Alvin Lewis, de tweelingbroer van haar goede vriendin Berget Lewis. “Aan de ene kant zat ik middenin het rouwproces na mijn scheiding, aan de andere kant begon ik mij gelukkig te voelen met Alvin”, vertelde de zangeres destijds aan Story. “De liefde overviel mij, vooral omdat ik er niet naar op zoek was.” Maël is het eerste kindje voor de zangeres en haar vriend. Ze heeft al twee zoons met haar ex-man Sander van den Eeden en ook Alvin heeft een kind uit een vorige relatie.

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook