Bevestigd: Dit personage uit GTST komt weer terug

Het beloven weer roerige tijden te worden in Goede Tijden Slechte Tijden. Zo werd vandaag bekend gemaakt dat Martine Haf...

Lees ook

Het beloven weer roerige tijden te worden in Goede Tijden Slechte Tijden. Zo werd vandaag bekend gemaakt dat Martine Hafkamp weer terugkeert naar Meerdijk. De onthulling werd vanochtend op een oude veerpont in Amsterdam bekendgemaakt. En dat terwijl actrice Inge Ipenburg op ongeveer dezelfde manier de serie in 2005 verliet.

Crimineel

Inge, die de rol van het criminele personage weer op zich neemt, liet de afgelopen jaren in interviews weten dat ze nooit meer in de soap te zien zou zijn. Het personage zou teveel aan haar kleven en het was volgens haar dan ook lastig om weer aan de bak te komen.

Rusland

Toch keert de actrice nu weer terug naar het oude vertrouwde nest. En dat wordt groots aangepakt. In de app van de populaire soap beweerde Jack van Houten, de broer van Martine’s dochter Sjors Langeveld, dat Martine nog in leven zou zijn. Hij stuurde hun zusje Wiet onder een andere naam naar Rusland om erachter te komen of ene Maddy Everest daadwerkelijk Martine Hafkamp zou zijn. In september werd bekend dat Maddy inderdaad Martine is. Niet veel later vertrokken Sjors en haar dochter Lana beide naar Rusland.

Nu komt Martine dus terug naar Meerdijk en zal ze oog in oog staan met haar aartsrivaal Ludo Sanders. En dat zal allesbehalve gezellig zijn…

Lees ook: Voormalig GTST-ster Toprak Yalçiner uit de kleren

Bron: AD Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook