Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Gigi Hadid onthult de reden achter haar gewichtsverlies

Er ontstond de laatste tijd veel ophef over het ‘te dunne’ lichaam van Gigi Hadid. Het half-Nederlandse model werd eerder altijd geprezen om haar rondingen. Zelf bekend Gigi inderdaad te zijn afgevallen, maar met een medische oorzaak. ‘“Mijn metabolisme is onwijs veranderd dit jaar. Ik heb een schildklieraandoening”, vertelt ze aan Elle. De medicijnen die ze slikt zouden lijken tot gewichtsverlies.

Liam Payne wil met Cheryl Cole trouwen

Liam Payne zou niet kunnen wachten om met Cheryl Cole in het huwelijksbootje te stappen en wil haar dan ook na de geboorte van hun eerste kindje ten huwelijk willen vragen. Als het aan Liam ligt, stelt hij de grote vraag al in de verloskamer. Hij zou geïnspireerd zijn geraakt door Justin Scott, die hetzelfde bij Girls Aloud-zangeres Kimberley Walsh deed. “Liam kreeg het idee om Cheryl direct na de bevalling ten huwelijk te vragen nadat hij erachter kwam dat Justin ook de grote vraag stelde na de geboorte van zijn eerste kind”, vertelt een insider aan de Daily Star.

Trouwdatum Pippa Middleton bekend

Op 20 mei 2017 is het eindelijk zover: Pippa Middleton stapt dan in het huwelijksbootje met haar verloofde James Matthews. Dat heeft een ingewijde bekend gemaakt aan Us Weekly. Het huwelijk zal plaatsvinden in het kerkje van Englefield, St Mark’s Church. Natuurlijk is ook de koninklijke familie uitgenodigd. Prinses Charlotte en prins George mogen zelfs een belangrijke rol vervullen als bloemenmeisje en ringdrager. Cute!

Bron: Telegraaf, The Mirror, Hollywood Life

Laatste nieuws

Zie ook