Zo ziet de iPhone 8 eruit en dit kunnen we ervan verwachten

Hoewel de iPhone 7 pas net uit is, wordt er bij Apple alweer hard gewerkt aan de iPhone 8. The Wall Street Journal...

Lees ook

Hoewel de iPhone 7 pas net uit is, wordt er bij Apple alweer hard gewerkt aan de iPhone 8. The Wall Street Journal heeft een stuk gepubliceerd waarin de speculaties over de nieuwste prototypes en mogelijkheden al worden besproken.

Gadgets

Hoewel Apple nog niets heeft bevestigd, gaan de geruchten in het rond dat deze mogelijkheden op de telefoon zullen zitten.

1. Draadloos opladen.

De draadloze oordopjes waren de eerste stap van Apple om draadloos te gaan. De volgende stap zal (waarschijnlijk) de oplader zijn. Verschillende bronnen melden dat Apple met dit systeem aan het testen is.

2. De home-knop zal weggaan.

Om het scherm groter en groter te maken, zal de home-knop de weg moeten ruimen. Het gerucht gaat dat er in plaats van de home-knop die wij kennen een virtuele home-knop zal komen.

3. Er zit misschien een oog- en gezichtscanner op.

Volgens de geruchten zal er een scanner op de telefoon zitten die de iris scant. Dat betekent dus dat je je telefoon kunt ontgrendelen met je oog!

Andere geruchten zijn dat het scherm een curve-vorm heeft en dat het een LCD-scherm zal zijn. Benieuwd naar de beelden van het concept? Kijk dan snel hieronder!

Lees ook: Dit belangrijke iPhone-nieuws moét je weten

Bron: VineScope, Beeld: YouTube, iStock

Laatste nieuws

Zie ook