Dé populairste ZARA items van 2016

Oh, ZARA… What's not to love? Dit jaar zaten er ook weer een aantal pareltjes in de collecties, maar welke waren nou top...

Lees ook

Oh, ZARAWhat’s not to love? Dit jaar zaten er ook weer een aantal pareltjes in de collecties, maar welke waren nou topfavoriet? Edited, een team van data-wetenschappers, retail professionals, analisten en mensen uit het bedrijfsleven, zocht het uit.

Top 10.

De groep was in staat een top 10 samen te stellen van de meest populaire ZARA items van 2016, waarvan sommigen je wellicht zullen verrassen. De items zijn gekozen op basis hun Top Movers Metric: een systeem waarin de analisten konden zien welke items binnen een heel korte tijdspanne online kwamen en uitverkocht raakten, zónder dat ze waren afgeprijsd. “Sommige van deze producten werden aangevuld, maar niet allemaal. Dat is een deel van de magie van ZARA en dat is waar zij hun succes aan hebben te danken. Ze blijven on trend en er ligt wekelijks nieuwe kleding in de winkel, maar dat betekent dus ook dat als het kledingstuk zo snel uitverkocht is, het lang niet altijd terugkomt”, aldus Edited’s Laura Kubica Grigerová.

Lees ook: Onthuld: Wat de stylisten van celebs bij Zara kopen

Bodysuit

Leer-look rok

Lurex top

Mohair sweater

Jurk met cut outs

Metallic t-shirt

Sneakers

Leren sandalen

Fluwelen cropped hoodie

Sweater met ritsjes

Laatste nieuws

Zie ook