doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Meisje faket zwangerschap van drieling 10 maanden lang

De 16-jarige Jordan kon zijn geluk niet op toen hij te horen kreeg dat zijn vriendin niet van één, maar drie baby's in v...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meisje faket zwangerschap van drieling 10 maanden lang

De 16-jarige Jordan kon zijn geluk niet op toen hij te horen kreeg dat zijn vriendin niet van één, maar drie baby's in verwachting was. Hoewel hij het ook spannend vond, was hij vastberaden om de beste vader ooit te worden. Nietsvermoedend wachtte hij vol trots de komst van de baby’s af, tot na 10(!) maanden duidelijk werd dat hij helemaal geen vader zou worden. Shock!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

In blijde verwachting

“Ik was enthousiast, maar begrijp me niet verkeerd, ik was ook bang. Ik ging op zoek naar de best mogelijke baan. Ik was klaar om al mijn tijd erin te stoppen”, aldus Jordan. Toch begon ze na negen maanden nog geen tekenen te vertonen dat er baby’s op komst waren en dat maakte de situatie verdacht. Niet veel later werd duidelijk wat de waarheid was; Jordan’s vriendin was niet zwanger. Ze wist haar 10 maanden durende ‘zwangerschap’ met behulp van de website FakeABaby.com in scène te zetten.Toch deinsde de tiener niet terug om gedurende de periode meerdere cadeau's en geld in ontvangst te nemen. Ook organiseerden familieleden een heuse baby shower voor de mom-to-be – die zelfs al de namen van de baby’s, Ivan, Alice en Isabella, op de taart had gezet.

Klein foutje

Hoewel ze iedereen zo ver kreeg om haar zwangerschap te laten geloven, begon Jordan’s familie het vreemd te vinden dat ze niet in contact konden komen met de dokters die de tiener zogenaamd bezocht. Ook aan de foto’s van de echo’s viel er iets vreemds op. “De posities van de baby’s waren precies hetzelfde”, legt Jordan’s tante Tracy Matthews uit. “Ook had ze de naam van mijn neefjes op de echo gezet, wat je niet kan doen.”

Miskraam


Bron: BET, Beeld: iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');