Nikkie Plessen over de samenwerking met Kate Moss

Gisteren kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat niemand minder dan Kate Moss het nieuwe gezicht wordt van de kleding...

Lees ook

Gisteren kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat niemand minder dan Kate Moss het nieuwe gezicht wordt van de kledinglijn van Nikkie Plessen. Het topmodel is te zien in de najaarscollectie van NIKKIE.

Groot nieuws

Nikkie maakte het nieuws gisteravond bekend. “FACE OF THE BRAND #NIKKIE #KATEMOSS Thank you my dear for coming to my #fashionshow as the new face of the brand! #international #faceofthebrand #BIGNEWS”, schrijft de trotse ontwerper op Instagram bij een prachtige foto van de twee.

Samenwerking

Nikkie schoof gisteravond aan tafel bij RTL Late Night en vertelde voor het eerst over de samenwerking. “Ik ben wel vijf keer naar Londen gevlogen om met iedereen te zitten. Uiteindelijk kreeg ik een e-mail: ‘Nikkie, we’re going for it.’” Nikkie legt uit dat het allemaal niet zo zakelijk ging als verwacht. “Ik dacht echt dat er letters op papier kwamen waar je je allemaal aan moet houden. Uiteindelijk was het allemaal niet zo heel erg zakelijk. Dat kwam omdat we een goede basis hadden. Nu hebben we gewoon een waanzinnige samenwerking.”

Niet alleen in Nederland zullen we Kate Moss in de winkels van NIKKIE terugzien. “De deal is niet alleen voor Nederland. Dit is echt internationaal. Kate Moss is wereldwijd bekend. Ik kan in Azië haar naam noemen, dat is een hele grote markt.” Als we Nikkie mogen geloven, kunnen we komend jaar nog veel gaan verwachten van haar samenwerking met Kate Moss.

Bron: RTL Late Night, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook