Zo ziet Daisy uit Love Actually er nu uit

Het is bijna Kerst en dat betekent ook dat de populairste kerstfilms weer op buis verschijnen. Zo kan ook Love Actually&...

Lees ook

Het is bijna Kerst en dat betekent ook dat de populairste kerstfilms weer op buis verschijnen. Zo kan ook Love Actually niet aan het rijtje ontbreken. Het is alweer 13 jaar geleden dat deze klassieker in de bioscoop verscheen. Dat de acteurs het een en ander gegroeid zijn, bewees het schattige koppel uit de film, Sam en Joanna, al. Maar kun je je nog Karen en Harry’s dochter Daisy nog herinneren? Ook zij is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Dat zie je hieronder.

Daisy

Ze was het schattige meisje dat een van de kreeften in het toneelstuk op school mocht spelen – compleet met het zelfgemaakte kostuum door haar moeder. Toch is dit kleine meisje niet zo klein meer. Het kindsterretje achter Daisy, Lulu Popplewell, is inmiddels 26 jaar oud!

“Elk jaar denken mensen bij Love Actually nog steeds aan mij en dat is een beetje gênant, omdat ik zo’n kleine rol had. Ik heb duidelijk een hoogtepunt gehad op mijn 11e en er zijn niet veel acteerrollen gebaseerd op schaaldieren deze dagen”, grapt Lulu zelf over haar acteerdebuut. Benieuwd wat deze momenteel aan het doen is? Lulu werkt als comédienne en is bezig met het produceren van haar eigen korte film. Herken jij haar nog terug?

Toen

Nu

Bron: LOOK Magazine

Laatste nieuws

Zie ook