Meisje weet niet wat ze ziet nadat vriend dronken thuiskomt

Jodie en haar vriend Kieron hadden afgesproken om samen wat tijd door te brengen, maar op het laatste moment besloot hij...

Lees ook

Jodie en haar vriend Kieron hadden afgesproken om samen wat tijd door te brengen, maar op het laatste moment besloot hij toch met vrienden naar een feestje te gaan. Daar had de 18-jarige flink wat drankjes achterover geslagen en uiteindelijk kwam hij dronken thuis. Toen zijn vriendin de volgende ochtend op haar telefoon keek, wist ze niet wat ze zag.

Schuldgevoel

Toen Kieron thuiskwam van het feestje, moet hij zich behoorlijk schuldig hebben gevoeld. Jodie keek namelijk op haar telefoon en zat dat hij er alles aan had gedaan om te peilen of ze boos was omdat hij haar had laten zitten. De jongen had via elke app die ze beiden hebben een berichtje gestuurd waarin hij vroeg of ze boos op hem was. WhatsApp, Facebook, Facebook-messenger, Twitter, Instagram en noem het maar op. In zijn dronken bui had hij haar zelfs een cadeaubon gestuurd van MAC, in de hoop dat ze via deze weg zijn berichtje wel zou lezen.

Viral

Jodie deelde een screenshot van alle berichten via social media. Wat ze niet zag aankomen, was dat het bericht meer dan 45.000 keer gedeeld zou worden en 125.000 liked zou opleveren. Je ziet de beelden hieronder:

Lees ook: 15 Herkenbare situaties bij een dronken avond stappen met je vriendinnen

Bron: Metro UK, Beeld: Istock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook