Hilary Duff onder vuur door foto met zoontje

Herinner je je dat Victoria Beckham een foto deelde waarop ze dochter Harper een kus op de mond geeft? Jup, die zor...

Lees ook

Herinner je je dat Victoria Beckham een foto deelde waarop ze dochter Harper een kus op de mond geeft? Jup, die zorgde voor flink wat ophef. Nu is er opnieuw ophef ontstaan, maar dit keer ging het om Hilary Duff. Ook zij deelde een foto waarop ze haar zoontje een kus geeft en binnen no time brak het los op social media.

Ophef

Hilary Duff deelde een kiekje van zichzelf en haar zoontje Luca in Disneyland, waarop te zien is dat ze het kleine ventje een kus op de mond geeft. Iets wat niet in de smaak viel bij haar volgers. Binnen de kortste keren kreeg de zangeres een flinke lading aan kritiek over zich heen. “Zoek toch een kamer”, “Je bent ziek” en “Dit kan echt niet”, zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Reactie

Daar was de blondine het absoluut niet mee eens. Via een bericht op Instagram maakte ze dat dan ook voor eens en voor altijd duidelijk. “Voor iedereen die commentaar heeft dat een kus op de mond met mijn 4 jaar oude zoontje ongepast is, ontvolg me alsjeblieft snel met jullie verwrongen geest en oordeel.”

Lees ook: Hilary Duff en vriend onder vuur door Halloween-kostuum

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook