Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dave Roelvink zegt niet meer te jagen op vrouwen

In de nieuwe VIVA doet Dave Roelvink een boekje open over zijn liefdesleven. “Vroeger was ik echt een jager. Ik ging uit voor de vrouwen, maar die tijd heb ik gehad”. Een flirter zegt hij ook niet te zijn. “Nee. Ik ben eigenlijk best verlegen. Het klinkt een beetje gek, maar meestal komt iemand op mij af om een gesprek te beginnen. Ik ben zo veel weg dat ik vooral met mijn vrienden bezig ben als we een keer met z’n allen zijn”.

Toch wil hij niet alleen blijven. Hij zou dan ook graag een vriendin willen. “Het lijkt me heerlijk. Maar je moet wel de juiste tegenkomen. Ik kom natuurlijk genoeg vrouwen tegen met mijn werk als dj, maar ze zat er nog niet tussen. Ik val op vrouwen met humor, niet op vrouwen die heel mooi proberen te staan en me zo’n ‘I don’t care’-blik geven. Dat komt misschien door mijn eigen onzekerheid, want ik denk dan: oké laat maar”.

Vader Monique laat tattoo van de kleine André zetten

Matthieu Westenberg, de vader van Monique en schoonvader van André Hazes Junior, is een apetrotse opa. Dat bewijst hij maar weer met zijn gloednieuwe tattoo. De opa van André Hazes III heeft namelijk de naam André aan de binnenkant van zijn pols laten tatoeëren. Het eindresultaat zie je hieronder.

Fred van Leer heeft een poliep op zijn stembanden

De altijd hysterische Fred van Leer moet het de komende tijd rustiger aan doen. Geen roekoe-roekoe meer voor de stylist want hij heeft een poliep op zijn stembanden. Hij laat dit weten via een berichtje op Twitter.

Bron: Weekend, NU.nl, Telegraaf, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook