André Hazes openhartig over jeugd en verslavingsgevoeligheid

Dit jaar viert André Hazes voor het eerst Kerst samen met zijn zoontje, die in oktober ter wereld kwam. In het Nederland...

Lees ook

Dit jaar viert André Hazes voor het eerst Kerst samen met zijn zoontje, die in oktober ter wereld kwam. In het Nederlandse tijdschrift Flair deed hij een boekje open over hoe hij de feestdagen vroeger vierde en dat blijkt een groot contrast met hoe hij het nu viert.

Kerstdagen

Dit jaar viert hij de kerstdagen gezellig met zijn vriendin Monique Westenberg en haar familie. Het stel woont samen met hun zoon bij de ouders van Monique op het woonwagenpark en daar hing de kerstversiering al sinds november. De kerstdagen worden dan ook groots gevierd. “Oma kookt, we spelen spelletjes en eten en drinken ons ongans. Het echte kerstgevoel.”

Buitenland

Hoewel de kerstdagen dus nu uitgebreid gevierd worden, was dat vroeger wel anders. André vertelt dat ze thuis nooit aan Kerst deden. “We gingen meestal naar het buitenland en probeerden Kerst te negeren”. Waarom zijn moeder Rachel de feestdagen niet wilde vieren met haar kinderen, is voor de zanger nog steeds onduidelijk. “Misschien omdat mijn vader niet meer leefde?”

Verslavingsgevoelig

En met de feestdagen wordt er natuurlijk ook een borrel gedronken. Toch vertelt de zanger dat hij hier wel altijd een beetje mee moet oppassen. “Ik weet van mezelf dat ik net als mijn vader verslavingsgevoelig ben. Als ik een biertje drink, worden het er meteen twintig. Begin ik met roken, dan gaat er een heel pakje doorheen”. Het belooft in ieder geval een gezellige Kerst te worden en dat doet André dit jaar dus gewoon in Nederland.

Lees ook: Vader Monique laat tattoo van de kleine André zetten

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook