Fitgirl gaat viral met foto van haar echte buik

Het wordt steeds duidelijker: niets is wat het lijkt! Meer en meer fitgirls en andere bekende Instagrammers tonen de waa...

Het wordt steeds duidelijker: niets is wat het lijkt! Meer en meer fitgirls en andere bekende Instagrammers tonen de waarheid achter hun oh-zo geweldige leventje (tenminste, op foto’s dan). Zo ook fitness-model Anna Victoria, die een foto deelde van haar echte lichaam.

Echte lichaam

Als je over de Instagram-pagina van Anna scrollt, zie je voornamelijk work-out video’s, foto’s waarop ze met haar lichaam pronkt en kiekjes van overheerlijke (en vooral gezonde) maaltijden. Met meer dan een miljoen volgers mag ze zichzelf dan ook echt wel een Instagram-ster noemen. Toch laat ze zich nu van haar kwetsbare kant zien.

De blondine deelde dit keer namelijk een hele andere foto. Daarop nam ze niet de meest charmante pose aan, maar zat ze lekker onderuitgezakt op de grond. En tja, dan zie je toch een paar (hele kleine) ‘vetrollen’.

Duidelijke boodschap

Anna heeft daarbij een belangrijke boodschap. “Ik deel deze foto omdat ik net een e-mail heb ontvangen van een 16-jarige meisje die mij vertelde dat ik de enige persoon ben die ze volgt op Instagram, die haar een goed gevoel over zichzelf geeft.” De Instagram-ster laat weten dat het meisje niet zozeer ongelukkig is met haar lichaam, maar dat het zien van al die perfecte kiekjes geen goed doet. Daardoor ging ze zichzelf steeds meer vergelijken met anderen.

“De impact die social media heeft op jonge meisjes en hun zelfvertrouwen is enorm en een groot probleem. En als het posten van een casual, niet poseerd kiekje hen beter laat voelen, ben ik blij om mijzelf te laten zien.” Daar zijn wij het helemaal mee eens. Go Anna!

Lees ook: Fitgirl laat zien wat ongesteldheid met je lichaam doet

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws