8 Trends die we niet meer terug zullen zien in 2017

Net zoals elk jaar zijn er naast trends op fashiongebied natuurlijk ook veel beautytrends gespot. Iedereen omarmde de bo...

Lees ook

Net zoals elk jaar zijn er naast trends op fashiongebied natuurlijk ook veel beautytrends gespot. Iedereen omarmde de boxer braids, haalde massaal de lipkits van Kylie Jenner in huis en lakten we onze nagels in de double crescentstijl. Toch zijn er een aantal die we volgens PopSugar het komende jaar niet meer terug zullen zien.

Goodbye 2016, Hello 2017!

1. Heftig contouren

’s Ochtends kan je gewoon weer wat langer in bed blijven liggen, want al dat contouren is nergens meer voor nodig. Een simpele blush en bronzer is meer dan genoeg om glamorous de deur uit te gaan. Sorry, Kim.

2. Donkerrode lipstick

Voor komend jaar zullen er weer andere kleuren op het favorietenlijstje te komen staan. Voor de wintermaanden zou een paarse besachtige kleur het goed doen en in de warmere maanden juist een zachtere roze kleur.

3. Vierkante wenkbrauwen

Vanaf komend jaar zullen we steeds meer natuurlijke wenkbrauwen zien, waar vrijwel niks aan gedaan wordt. Een beetje wenkbrauwgel in je brows en you’re ready to go. Dat gaat tijd schelen!

4. Smokey eyes

De ogen mogen wat opvallender en creatiever. Een smokey eye is natuurlijk altijd goed, maar wel standaard. Harde lijnen, kleur… In 2017 mag het allemaal.

5. Zachte, losse krullen

Ook op gebied van haar gaat het één en ander veranderen. De soft waves maken plaats voor veel krullen én volume. Haal die sea salt spray en texturizing paste maar in huis, want je gaat het nodig hebben.

6. Natuurlijke wimpers

Steeds meer ketens verkopen al nepwimpers en dat is niet geheel zonder reden. Ook in 2017 zullen de wimpers weer als warme broodjes over de toonbank gaan, aangezien er komend jaar niks boven lange en volle wimpers gaat.

7. Matte lipstick

Hoewel de favoriet van dit jaar niet geheel wordt verbannen, is het wel tijd om wat meer shine aan je look toe te voegen. Ga dus los met lipgloss of shiny lipsticks. Je kan natuurlijk ook gewoon je matte lipstick onder een gloss dragen. Het kan en mag allemaal!

8. Matte oogschaduw

Net zoals bij de lippen, is het ook tijd voor wat meer glitter & glamour bij de ogen. Een glittertje hier en daar maakt je ooglook net wat opvallender en creatiever.

Lees ook: 6 Make-up fouten die je ouder doen lijken

Bron: PopSugar Beeld: IStock

Laatste nieuws

Zie ook