Vrouw valt 88 kg af, maar is nog steeds ongelukkig met lichaam

De Amerikaanse Kayla Hurley wist in twee jaar tijd maar liefst 88 kilo kwijt te raken. Ze veranderde haar eetgedrag en b...

Lees ook

De Amerikaanse Kayla Hurley wist in twee jaar tijd maar liefst 88 kilo kwijt te raken. Ze veranderde haar eetgedrag en begon veel meer te bewegen, waardoor de kilo’s eraf vlogen. Toch herinnert één vervelend ding haar steeds weer aan die ongelukkige tijd.

Reacties

Toen ze op social media wat ‘voor- en na’ foto’s postte, kreeg ze enorm veel positieve reacties. Toch vroegen sommigen zich af of Kayla geen last had van overtollig huid, omdat ze zo’n enorme hoeveelheid was afgevallen. De vrouw uit Florida vertelde aan haar volgers dat ze hier inderdaad problemen mee had en besloot ze om een foto te posten, waarbij het overtollig huid goed te zien was.

Klachten

“Het ziet er niet uit, maar het is de realiteit als je veel kilo’s bent kwijtgeraakt. Ik heb er vooral last van ter hoogte van mijn buik, mijn borst en mijn armen”, vertelt Kayla in een openhartig bericht. Toch is het niet alleen een probleem, omdat ze het niet mooi vindt en het haar herinnert aan de periode dat ze nog voller was. Het brengt ook rug- en huidklachten met zich mee, waardoor ze met veel dingen rekening moet houden. “Ik moet er rekening mee houden als ik sport en ik kan niet zomaar dragen wat ik wil”.

Infecties

Ook de dagelijkse dingen als douchen gaan niet vanzelfsprekend. “Douchen duurt dubbel zo lang. Een halfuur in plaats van een kwartiertje. De huid moet speciaal behandeld worden en gedroogd, zodat er geen infecties of andere problemen ontstaan. Zo belandde ik al op de spoedafdeling met een abces”. Omdat ze voor de gewenste operatie niet genoeg geld heeft, besloot ze een crowdfundingsactie op te zetten. “Ik vond het best eng om mensen om geld te vragen. Maar ik ben nu al zo ver gekomen met mijn gewichtsverlies, dat ik het er toch maar op heb gewaagd”.

Lees ook: Vader geeft dochter 34.000 euro voor plastische chirurgie

Bron: HLN.be Beeld: Istock, ImGur

Laatste nieuws

Zie ook