Sabia reageert op zwangerschap Estavana

Deze week kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart, in verwachti...

Lees ook

Deze week kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart, in verwachting is. Dat maakte het stel bekend op Instagram. Volgens de handbalster vond Rafael het erg spannend om zijn zoon, Damián die hij kreeg met Sylvie Meis, het nieuws te brengen. Achteraf was dat niet nodig, want de 10-jarige was door de dolle heen. “Hij is super trots. Ik was wel zenuwachtig wat hij ervan vond, maar hij vond het helemaal geweldig. Grote broer wordt hij, daar is hij nogal trots op” vertelt de aanstaande moeder. Nu reageren ook Sylvie én Sabia op het babynieuws.

Kinderwens

Bild vroeg de twee vrouwen het hemd van het lijf. “Rafael, Estavana en Damián hebben me gisteren via Facetime gebeld en mij het mooie nieuws verteld. Ik ben erg blij voor Rafael en Estavana”, vertelde Sylvie aan de Duitse krant. “Ik weet hoe groot de kinderwens van Rafael is. Ik ken Estavana niet persoonlijk, maar ik wens haar een vlekkeloze en goede zwangerschap en een gezond kind. Ik ben blij voor Damián dat hij een broertje of zusje krijgt”, benadrukt Sabia. Voor Sabia zal het babygeluk van haar ex en Estavana ongetwijfeld pijnlijk zijn. Zij was afgelopen jaar zwanger van Rafael, maar verloor haar kindje vroegtijdig. Aan die betreffende zwangerschap werd sterk getwijfeld, daar lees je HIER alles over.

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook