Moeder Wesley bezorgd om zoon en familie

Het jaar begon met veel verdriet in de Turkse stad Istanbul, waarbij er tijdens een feest in nachtclub Reina een aanslag...

Lees ook

Het jaar begon met veel verdriet in de Turkse stad Istanbul, waarbij er tijdens een feest in nachtclub Reina een aanslag werd gepleegd. Yolanthe Sneijder-Cabau, die samen met haar man Wesley en zoon Xess Xava in Istanbul woont, liet al via social media weten diep geschokt te zijn. Schoonmoeder Sylvia Sneijder heeft maar één wens voor haar zoon en zijn gezin.

Aanslag

Wesley en Yolanthe wonen sinds 2013 in de Turkse stad, doordat Wesley voor voetbalclub Galatasaray ging spelen. De presentatrice voelde zich al snel thuis, maar dat zal inmiddels wel anders zijn. Het is de laatste tijd erg rumoerig in de stad en het stel is ook nu weer erg geschokt. Hoewel het stel oud en nieuw niet in Istanbul vierde, is schoonmoeder Sylvia erg ongerust. “Wat als zij daar wel waren geweest en daar oud en nieuw hadden gevierd? Wat dan?”, vertelt ze.

Bidden

Sinds er de laatste tijd veel aanslagen in de woonplaats van haar zoon plaatsvinden, heeft Sylvia maar weinig rust. “Ik hoop iedere dag dat er niks gebeurt. Wesley moet natuurlijk gewoon weer terug om te voetballen. Het is iedere dag hopen en bidden dat ze daar eigenlijk weggaan”, aldus Wesley’s moeder. Toch is het niet zeker of Wesley en Yolanthe Istanbul daadwerkelijk hun rug toekeren, aangezien de twee het ondanks alle aanslagen erg naar hun zin hebben in Turkije.

Lees ook: Exclusief! Yolanthe: ‘Ik ga niet zeggen dat het alleen over rozen ging’

Bron: RTL Nieuws Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook