Sabia onthult reden achter gewichtsverlies

Voor Sabia Boulahrouz is het afgelopen jaar voorbij gevlogen en was het na alle drama van de afgelopen jaren iets r...

Voor Sabia Boulahrouz is het afgelopen jaar voorbij gevlogen en was het na alle drama van de afgelopen jaren iets rustiger rondom de ex-voetbalvrouw. En als het aan haar ligt, blijft dat ook zo.

Gelukkig

In een gesprek met de krant Bild vertelt de Duitse schone dat ze op dit moment erg gelukkig is. Samen met haar twee kinderen woont ze nog steeds in de woning waar ze ooit samen met Rafael van der Vaart gelukkig was. Een nieuwe woning zoeken in de populaire wijk Eppendorf is volgens haar dan ook erg moeilijk en ze heeft dan ook spijt dat ze haar appartement ooit heeft opgegeven. “Voor een man zo snel verhuizen, zal ik nooit meer doen”.

Afgevallen

Ook maakten veel volgers zich zorgen om haar gewicht. De brunette was zichtbaar veel afgevallen en dat bleef niet onopgemerkt. “Als je zoveel stress hebt, dan is dat denk ik wel normaal. En met Rafael aten we veel in restaurants; pasta, wijntje erbij. Hij gaf mij altijd het gevoel, ’s werelds mooiste te zijn. Zo vlogen de kilo’s eraan. Nu voel ik me echter aanmerkelijk beter”, vertelt Sabia over de reden van haar gewichtsverlies.

Carrière

En nu ze zich zo goed voelt, is er ook weer ruimte om haar tv-carrière op te pakken. “In Nederland is me een rol aangeboden in een tv-serie. Ik vind acteren op zich heel spannend, maar ik weet nog niet of ik me goed genoeg voel hiervoor en of het goed gaat met mijn kinderen, als ik zo van huis ben. Natuurlijk: ik moet werken en geld verdienen, maar niet tegen elke prijs”.

Het belooft dus een druk, maar goed jaar voor Sabia te worden. Het zou natuurlijk leuk zijn als daar ook nog een man bij komt kijken, maar daar lijkt de brunette niet heel erg mee bezig te zijn. “Als het gebeurt, is het oké. Maar ik mis het niet”, aldus Sabia.

Lees ook: Sabia reageert op zwangerschap Estavana

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws