Zo zag Megan Fox eruit voor alle plastische chirurgie

Megan Fox wordt door velen gezien als een van de knapste koppies van Hollywood. Knap is ze zéker, maar de beauty heeft m...

Lees ook

Megan Fox wordt door velen gezien als een van de knapste koppies van Hollywood. Knap is ze zéker, maar de beauty heeft moeder natuur een handje geholpen en is meerdere malen onder het mes geweest. Als je foto’s van 2004 naast die van nu zet, geloof je je ogen niet. Kijk mee.

Toen en nu

Het moge duidelijk zijn dat Fox haar plastisch chirurg op speed dial heeft staan, want van de schattige jongedame die doorbrak in Transformers en schitterde naast Lindsay Lohan in Confessions of a Teenage Drama Queen, is niets meer over. De 30-jarige actrice zou volgens InTouch duizenden euro’s hebben neergeteld. Zo heeft ze onder meer aan haar oogleden, neus en kaken laten sleutelen, kreeg ze botox in haar lippen gespoten en liet ze haar huid laseren. “Toen ze haar rol in ‘Transformers’ kwijt speelde, vreesde ze voor haar carrière en besloot ze zichzelf te transformeren in wat zij mooi vindt. Nu ziet ze er totaal anders uit, maar ze is nog altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar looks te optimaliseren”, vertelt een van haar goede vrienden aan het Amerikaanse blad. Volgens plastisch Robert Guida zijn alle ingrepen een doodzonde, zo oordeelt hij: “Die operaties hebben ervoor gezorgd dat ze er ouder uitziet dan ze werkelijk is”. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Bella Hadid: Toen en nu

Bekijk haar looks door de jaren heen:

2004

2006

2007

2008

2011

2013

2014

2015

2016

Lees ook: Zien: Het super knappe zoontje van Megan Fox

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook