Fajah Lourens showt trots haar killer body in Grazia!

In haar tweede boek Killerbody 2 gaat Fajah Lourens letterlijk uit de kleren om haar killer body te showen. Oo...

Lees ook

In haar tweede boek Killerbody 2 gaat Fajah Lourens letterlijk uit de kleren om haar killer body te showen. Ook op Instagram post ze regelmatig kiekjes die de naam eer aan doen. Strakke billen, killer abs en soms zelfs een cheeky naaktfoto. Maar nu gaat ze exclusief voor Grazia nog een stapje verder.

Poedelnaakt

Fajah siert deze week de cover van Grazia. Niet zomaar een shoot; de fitgirl schittert in haar adamskostuum. Of ze hard heeft getraind voor de shoot? “Ik ben niet méér gaan trainen, maar ik heb de afgelopen week wel extra
 op mijn eten gelet. Ik ben sowieso honderd calorieën onder mijn dagelijkse behoefte gaan zitten en de afgelopen twee dagen heb ik geen zout gegeten”, vertelt ze.

“Voor mijn gevoel ben ik niet in mijn beste shape ooit, ik weeg twee kilo meer dan normaal. Dat komt door de vervelende periode die ik heb gehad: vanaf het overlijden van mijn neefje Elfin tot drie weken geleden heb ik elke dag wel chocola of andere suikers gegeten. Het lukte me maar niet om uit die dip te komen. Soms ging het drie dagen goed en dan viel ik toch terug en at ik weer een zak M&M’s leeg. Ik ben netjes blijven trainen,
 dus het is niet helemaal uit de hand gelopen, maar ik ben nu wel op 
mijn zwaarst.”

Emotionele eter

Zo zie je maar, ook Fajah worstelt met de dips die andere vrouwen kennen. “Ja, dat is gewoon menselijk. Ik weet van mezelf dat ik een emotionele eter ben. Als ik in een stressvolle situatie zit of verdrietig ben, ga ik snaaien.
 Op het moment dat ik het niet meer wilde, merkte ik dat mijn lichaam verslaafd was aan suiker. Toen ik stopte, werd ik daar letterlijk ziek van: ik voelde me licht in mijn hoofd en was futloos”, vertelt ze.

Haar tip: “Belangrijk is om uit te vinden waarom je zo veel gaat eten. Waarom stop ik iets in mijn mond terwijl ik eigenlijk geen honger heb, waarom heb ik die bodemdrift? En daarna moet je bedenken: voel
 ik me nu beter of juist nóg slechter? Slechter dus, want behalve dat je verdrietig bent, heb je vijfhonderd of duizend calorieën weggewerkt en ben je dus ook nog eens dikker en slapper.”

Benieuwd naar de hele shoot? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel! Het nieuwe boek bestellen? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook