Het ene ding wat Doutzen niet mooi vindt aan haar lichaam

Doutzen Kroes heeft een loeistrak lichaam waar veel vrouwen jaloers op zijn. Je kan het je haast niet voorstellen, maar...

Doutzen Kroes heeft een loeistrak lichaam waar veel vrouwen jaloers op zijn. Je kan het je haast niet voorstellen, maar zelfs de Friese schone heeft zo haar onzekerheden. Dat vertelt ze in een exclusief interview met Grazia.

Avatar

Wie het lichaam van Doutzen ooit in het echt mag aanschouwen, zou kunnen denken dat een podiumplaats niet eens zo’n ver-van-haar-bedshow is. Iets met lijnen waar gewone stervelingen alleen maar van kunnen dromen. “Aanleg”, legt Kroes uit. “Van jongs af aan heb ik al automatisch m’n core aangespannen. Met zeilen bijvoorbeeld, wat loodzwaar is, want je hangt zo, dan is het puur je buikspieren gebruiken.” Maar zelfs een mens dat aanleg heeft voor alles wat met esthetische schoonheid te maken heeft, heeft onzekerheden, laat dat een les zijn: “Mijn zwakke plek? Mijn heupen. En ik zou best wel het lijf willen hebben van Candice (Swanepoel, red.). Laten we eerlijk zijn, haar lijf is gewoon hét lichaam van de jaren 2000”, aldus de blondine. “Een soort Avatar, in de goede zin. Zij heeft gewoon iets waarvan je denkt: dat kan niet. Maar alles is zó in proportie. En ze is nog lief ook.” Nah, klinkt ze bijna net als wij, die Doutzen.

Het hele interview met Doutzen, waarin ze meer vertelt over haar work-outmethodes én haar nieuwe sportcollectie lees je in de nieuwe Grazia, die morgen in de winkels ligt.

Lees ook: Doutzen lijkt als twee druppels water op haar moeder

Candice Swanepoel

Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws