Fajah Lourens weer aan het daten geslagen

In haar tweede boek Killerbody 2 gaat Fajah Lourens letterlijk uit de kleren om haar killerlijf te showen. Durft ze...

Lees ook

In haar tweede boek Killerbody 2 gaat Fajah Lourens letterlijk uit de kleren om haar killerlijf te showen. Durft ze zich aan Grazia ook figuurlijk bloot te geven?

Date

Fajah Lourens heeft een lastige tijd achter de rug. Eind maart liep haar relatie met Gijs Scheeringa op de klippen. Na de breuk met de 11 jaar jongere dj liet Fajah Lourens weten even helemaal klaar te zijn met mannen en dat ze voorlopig single wilde blijven, maar het lijkt erop dat Fajah wél weer iemand op het oog heeft. “Mannen benaderen me helemaal niet meer, dat durven ze niet, dat is wel een beetje jammer, want ik moet nu alles zelf doen. Ik heb onlangs een leuke jongen op Instagram ontdekt en die heb ik een berichtje gestuurd. Hij zit nu in het buitenland, maar als hij terug is, hebben we een date”, vertelt ze aan Grazia.

“Vroeger zou ik mezelf alweer helemaal gek aan het maken zijn bij dat vooruitzicht, ik zou ook de hele tijd gaan appen. Maar nu denk ik: ik heb daar helemaal geen zin in, en ook de tijd niet voor, dus ik zie wel.” De krullenbol laat weten het lastiger te vinden om zich open te stellen, nu ze ouder en een stuk wijzer is dan voorheen. “Ja, ik denk meer na, juist doordat ik al een paar relaties heb gehad die stuk zijn gelopen. Wil ik dit nog een keer? Nee, ik ga alleen nog voor goud of anders niets. Hij moet dan écht perfect zijn.”

Perfect

Wat houdt ‘perfect’ dan in voor Fajah? “Ik wil iemand die net als ik met zijn lichaam bezig is: hij moet sportief zijn en gezond leven. Geen vriendje meer dat alles naar binnen werkt, want als ik daarnaast moet zitten, wil ik dat ook weer. En ik hoef ook geen man met een bierbuik. Mannen hebben vaak commentaar op hoe vrouwen eruitzien en dan hebben ze zelf zo’n buik ervoor hangen. Verder wil ik ook wel een gezellig gezichtje. Vroeger viel ik nooit op knappe mannen, maar
nu denk ik: ik wil toch wel iets leuks hebben om naar te kijken. Hij moet ook een beetje ontwikkeld zijn, vooral op spiritueel vlak, en hij moet een passie hebben. Ik heb geen zin meer in zo’n man die niet weet wat hij wil. Ook hoef ik niet zo’n type dat onder de plak zit bij zijn moeder, dat zij nog bepaalt hoe zijn huis eruitziet en de was komt doen. Geen gezeur met exen, ik zit niet te wachten op dat gelul met die jaloerse ex-wijven. En 
ik hoef ook geen man die zelf nog kinderen wil. Ik trek de laatste tijd meer jongere mannen aan, die zeggen dan eerst: ‘Ik wil dat ook niet.’ Maar straks zijn ze vijf jaar verder en gaat het toch kriebelen, maken ze het uit en hebben ze een jaar later een kind bij een ander.”

Benieuwd naar de hele shoot? De nieuwe Grazia ligt vanaf vandaag in de winkel! Het nieuwe boek bestellen? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook