Waylon in tranen tijdens The Voice

Massaal zitten fans op vrijdagavond voor de buis gekluisterd voor het zevende seizoen van The Voice of Holland. In...

Lees ook

Massaal zitten fans op vrijdagavond voor de buis gekluisterd voor het zevende seizoen van The Voice of Holland. In het programma draait het allemaal om de zoektocht naar een nieuw zangtalent. Maar nu het dan echt tijd was voor de laatste Knockouts-ronde, kregen ook de coaches de zware taak om te beslissen wie ze wel en niet meenemen naar de liveshows. En dat tot het grote verdriet van coach Waylon.

Naar huis

Waylon moest in de uitzending van gisteravond de helft van zijn team naar huis sturen. Yerri Rellum was de eerste die een plekje in de liveshows wist te bemachtigen. Ook Pleun Bierbooms wist met het nummer Don’t Be So Shy alle coaches te overtuigen en daarmee moest Idols-winnares Nikki Kerkhof de talenjacht verlaten.

Moeilijke keuze

Maar pas daarna kwam Waylon voor een moeilijke keuze te staan. De topfavorieten van de coach Dilana en Jordan leken zeker te zijn van hun plek in de laatste fase van de talentenjacht. Toch liep het optreden van Jordan niet zoals verwacht. Ook voor de 44-jarige Dilana zat het niet mee. Ze was ziek tijdens haar optreden, waardoor haar stem was aangetast. Hoewel Jordan veel kritiek over zich heen kreeg, mocht hij de plek van Dilana innemen.

Zijn plek in de liveshows leek daarmee steeds dichterbij te komen… Totdat de 16-jarige Romy Weevers, de laatste kandidaat van Team Waylon, met het nummer Skinny Love het hart van de coach wist te veroveren. Met tranen in zijn ogen moest Waylon zijn twee topfavorieten naar huis sturen en koos voor Romy.

Vanaf volgende week vrijdag beginnen de liveshows. Daarin zullen de 12 overgebleven kandidaten strijden om de titel ‘The Voice of Holland 2017’.

Lees ook: Waylon verontschuldigt zich voor outfitkeuze tijdens The Voice

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook