Deelneemster doet boekje open over Married At First Sight

In het realityprogramma Married At First Sight proberen singles de ware te vinden door met een wildvreemde in...

Lees ook

In het realityprogramma Married At First Sight proberen singles de ware te vinden door met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Ze worden door deskundigen aan elkaar gekoppeld en ze ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Aan de hand van het experiment beslissen ze of ze bij elkaar blijven of dat ze gaan scheiden. Simone Lee Brennan was één van die singles. Voor het eerst onthult ze hoe het er echt aan toe ging achter de schermen van de show. En het lijkt allemaal heel anders in elkaar te zitten dan je zou denken…

Deelneemster

Simone deed mee aan het tweede seizoen van de Australische variant van Married At First Sight. Op haar eigen blog doet ze een boekje open over haar deelname aan de realityshow. In het programma werd ze aan de 26-jarige Xavier gekoppeld en bij hun eerste ontmoeting stapten ze in het huwelijksbootje.

Matchmaking

Volgens het concept van de show worden de singles door deskundigen op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar gekoppeld. Simone laat echter via de blogpost weten dat ze ontdekt heeft dat haar nieuwe echtgenoot helemaal niet dezelfde testen hoefde te doorstaan als degene die zij heeft gehad. “Mijn geloof in het proces van matchmaking nam af toen mijn echtgenoot me na de huwelijksceremonie vertelde dat hij al jaren niet gedatet had en zich nooit heeft aangemeld voor het experiment. Hij werd in een plaatselijk café aangesproken en dacht: ‘Ja hoor, waarom niet?’”

In scène gezet

Volgens Simone had de beslissing van Xavier weinig te maken met het doel van het programma; het vinden van de ware. Ook is ze van mening dat het programma in scène werd gezet. Zelf moest ze voor de perfecte opname vier keer naar het altaar lopen. “Zelfs de etentjes werden letterlijk door de producentenin scène gezet, alleen maar om te laten geloven dat mijn tv-echtgenoot dat zelf had gedaan.” Uh oh!

Benieuwd hoe het er echt aan toeging bij de Nederlandse variant van het programma? Dat lees je *HIER*.

Bron: LOOK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook