Niemand had verwacht dat Brad Pitt dít zou doen tijdens de Golden Globes

Brad Pitt wist gisteravond behoorlijk de aandacht te trekken met zijn onverwachte appearance bij de Golden Globes....

Lees ook

Brad Pitt wist gisteravond behoorlijk de aandacht te trekken met zijn onverwachte appearance bij de Golden Globes. Maar dat hij ook nog eens zijn moment nam om te speechen, dat had niemand zien aankomen.

Surprise!

Het blijft altijd een gok wie er komt opdagen bij een awarduitreiking, maar dat niemand aan de naam Brad Pitt dacht, moge duidelijk zijn. Sinds de aankondiging van zijn scheiding met Angelina Jolie heeft de acteur zichzelf vrijwel buiten de spotlights gehouden. Toch kwam daar gisteravond verandering in, toen hij tijdens de Golden Globes onverwachts op het podium verscheen. Hij mocht de film Moonlight voordragen voor de award in de categorie beste dramafilm. En aan het luide applaus te horen, was iedereen verrast om de acteur te zien.

Reacties

Maar ook bij de kijkers thuis kon het bijzondere moment niet onopgemerkt blijven. Het internet ging los met reacties op het optreden van de acteur. “Brad kreeg een applaus alsof hij net terugkeerde uit de oorlog”, en “Dit stormachtige applaus betekent: ‘We hebben allemaal een hekel aan Angelina’, toch?” zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Afgelopen week werd duidelijk dat Angelina nog één keer uithaalde naar haar ex. Meer daarover lees je *HIER*.

Bron: LOOK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook