Nicole Kidman onherkenbaar na plastische chirurgie

Nicole Kidman bevond zich zondagavond onder de genodigden van de Golden Globes Awards. Toen de actrice haar opwachting m...

Lees ook

Nicole Kidman bevond zich zondagavond onder de genodigden van de Golden Globes Awards. Toen de actrice haar opwachting maakte op de rode loper, waren alle ogen op haar gericht. Niet om haar metallic Alexander McQueen avondjurk, maar het leek er, volgens fans, op dat de 49-jarige actrice (nóg) een bezoekje heeft gebracht aan de plastisch chirurg.

Plastic fantastic

“Nicole Kidmans huid ziet er plastic uit”, schreef een Twitter-gebruiker. “Heeft Nicole Kidman niet al genoeg ingrepen gehad? Yikes!” en “Nicole Kidmans wassenbeeld leek zo echt, tijdens de Golden Globes”, voegden andere twitteraars eraan toe. The blondine, die over de rode loper struinde met haar echtgenoot Keith Urban, ontkende hoog en laag onder het mes geweest te zijn. “Om eerlijk te zijn ben ik volledig natural. Ik heb niets aan mijn gezicht gedaan”, vertelde ze destijds in een interview met Daily Mail. Later voegde ze er echter aan toe dat ze weleens botox heeft gebruikt.

Botox

“Geen plastische chirurgie voor mij. Ik heb, jammer genoeg, botox geprobeerd, maar ik ben daar inmiddels helemaal mee gestopt en ik kan mijn gezicht eindelijk weer normaal bewegen. Ik draag zonnebrandcrème, ik rook niet en ik zorg goed voor mezelf”, vertelde ze eerder aan Instyle. Plastisch chirurg Dr. Mirwat Sami claimt echter dat de Australische wél aan zichzelf heeft laten sleutelen. Volgens hem heeft ze een mini facelift gehad en zorgt de botox ervoor dat haar kraaienpoortjes als sneeuw voor de zon verdwijnen, net als de rimpels tussen haar wenkbrauwen. Benieuwd naar de foto’s die voor zoveel ophef zorgden? Je ziet ze hieronder.

Lees ook: Zo zag Megan Fox eruit voor alle plastische chirurgie

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook