Heftig: Meisje geadopteerd, vervolgens om het leven gebracht

Het is misschien wel één van de gruwelijkste verhalen ooit. In de Amerikaanse staat Pennsylvania is een stel gearresteer...

Lees ook

Het is misschien wel één van de gruwelijkste verhalen ooit. In de Amerikaanse staat Pennsylvania is een stel gearresteerd voor mishandeling, verkrachting, moord en het in stukken hakken van de 14-jarige Grace Packer. Eén van de daders bleek de adoptiemoeder van het meisje te zijn.

Menselijke resten

Volgens de 41-jarige Sara Packer zou haar dochter, die ze op 3-jarige leeftijd adopteerde, vorig jaar zomer zijn weggelopen. Ze gaf haar als vermist op. De politie zette alles op alles om het meisje in levende lijve te vinden, maar vond eind oktober de menselijke resten van Grace in een plaats niet ver van Sara en haar 44-jarige vriend Jacob Sullivan. Twee maanden later begon het er steeds meer op te lijken dat Sara en Jacob iets met de moord te maken hadden… Afgelopen weekend vertelde Jacob eindelijk de waarheid.

Bloedheet

De man vertelde dat ze het meisje ’s ochtends naar een woning hadden gebracht. Eenmaal aangekomen begon hij Grace te slaan en verkrachtte hij haar terwijl Sara toekeek. Vervolgens diende ze het meisje verdovende middelen toe, bonden ze haar vast en lieten ze haar achter op een bloedhete zolder. Toch wist Grace zich staande te houden en bleek ze tot grote verbazing van het stel de volgende dag nog te leven.

Hij besloot haar te wurgen en uiteindelijk hebben de twee haar in stukken gesneden en in het bos gedumpt alsof ze oud vuil was. Volgens openbare aanklager Matthew D. Weintraub riskeert het stel nu de doodstraf. “Grace betekende niets voor deze mensen, maar wij zullen het nu voor haar opnemen in deze zaak.”

Lees ook: Na 28 jaar verbreekt man die ouders vermoordde het stilzwijgen

Bron: HLN.be Beeld: IStock

Laatste nieuws

Zie ook