Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Hollywood Walk of Fame-ster Mariah Carey vernield

Hoewel de ster inmiddels hersteld is door de Hollywood Historic Trust voor zo’n 1500 dollar, besloot een grappenmaker de Walk of Fame-ster afgelopen weekend iets aan te passen. De dader had een vraagteken achter de naam van de zangeres op de populaire roze tegel gezet. De vernieling heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het mislukte optreden van Mariah op Times Square tijdens de jaarwisseling. De dader lijkt zich niet te schamen voor zijn actie en zou zich op Instagram bekend hebben gemaakt. Ook meldt TMZ dat er beelden van een bewakingscamera veilig zijn gesteld. Toch zal het lachen de dader snel vergaan, aangezien hij een aanklacht voor vandalisme tegemoet zal zien.

Paris Hilton geniet zichtbaar van vakantie én de liefde

De hotelerfgename is op dit moment op een heerlijke vakantie in het zonnige Mexico. Toch is Paris niet alleen, want TMZ heeft foto’s in handen waar de blondine zichtbaar gelukkig is met een mysterieuze man. De twee hebben het duidelijk naar hun zin en hebben waarschijnlijk niet doorgehad dat er wat intieme kiekjes van de twee werden genomen. Bijna een jaar geleden verbrak Paris haar relatie met miljonair Thomas Gross. Met wie Paris op het strand van Tulum werd gespot en hoelang de twee al met elkaar zijn is nog onbekend.

Een foto die is geplaatst door TMZ (@tmz_tv) op

Sterren reageren massaal op Obama emotionele afscheidstoespraak

Vannacht was het dan eindelijk zover. President Obama hield zijn afscheidstoespraak waar duizenden van zijn aanhangers bij aanwezig waren. Ook veel celebrities gaan Obama missen en zij reageerden dan ook massaal op social media. Zo laat zanger Ne-Yo weten dat hij de president erg zal missen en twittert Ellen DeGeneres: “Ja, we kunnen het. We kunnen allemaal geloven in ons vermogen om te veranderen #ObamaFarewell”. Destiny’s Child-zangeres Michelle Williams laat via Twitter weten vooral geëmotioneerd te zijn door de woorden die hij gebruikte om zijn vrouw Michelle te bedanken. “De liefde voor Michelle Obama is onbeschrijfelijk. Ik wens de gehele familie veel succes in de toekomst”, twitterde ze.

Bron: Show, Telegraaf, RTL Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook