12x Grazia + The Bootcamp Club 5-rittenkaart voor maar €30

Fit het nieuwe jaar in? Wij helpen je graag op weg met deze 5-rittenkaart van The Bootcamp Club. The Bootcamp Club werkt...

Lees ook

Fit het nieuwe jaar in? Wij helpen je graag op weg met deze 5-rittenkaart van The Bootcamp Club. The Bootcamp Club werkt met ervaren, gecertificeerde en gepassioneerde trainers. De trainingen zijn uitdagend, creatief en in balans.

Goede voornemens

Zo houd je die gezonde voornemens wél vol! Neem nu een abonnement op Grazia en je ontvangt 12x Grazia en een 5-rittenkaart van The Bootcamp Club t.w.v. €45 samen voor maar €30 in plaats van €80,80. Deze 5-rittenkaart geldt alleen voor nieuwe leden van The Bootcamp Club en is geschikt voor sporters van ieder niveau. Kijk voor locaties bij jou in de buurt op thebootcampclub.nl.

Abonneren om zo het nieuwe jaar gezond in te luiden? Klik hier.

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2017. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan permaand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden enhet Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaardenop abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen.

Laatste nieuws

Zie ook