Fitgirl laat zien wat er met haar lichaam gebeurt als ze ongesteld is

Instagram fitgirl Malin Olofsson heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Maar niet altijd, onthult ze met een perso...

Lees ook

Instagram fitgirl Malin Olofsson heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Maar niet altijd, onthult ze met een persoonlijke foto op Instagram.

Geen food-baby

Op de meeste foto’s zijn haar spierballen, blokjesbuik en in shape billen te zien, maar niet op deze. In een sportbh en slip fotografeert Malin zichzelf van de zijkant in een spiegel. Wat meteen opvalt is dat haar sixpack plaats heeft gemaakt voor een buikje. “Nee, ik ben niet zwanger en het is ook geen food-baby”, begint ze.

PMS

De blondine heeft last van premenstrueel syndroom (PMS), lichamelijke klachten die voor en tijdens de menstruatie optreden. Als gevolg daarvan loopt ze elke maand een week lang met een opgeblazen buik. “Dit is hoe PMS er voor mij uitziet, maar ook voor heel veel andere vrouwen. En het is niets om je voor te schamen. Mijn lichaam houdt simpelweg vocht vast en ja, dat is heel vervelend.”

Malin deelt de foto om te laten zien dat PMS geen invloed heeft op haar zelfvertrouwen. Ze hoopt andere vrouwen te motiveren om ook van zichzelf te blijven houden, met of zonder buikje. You go girl!

Lees ook: Bewezen: Als je dit doet heb je minder last van je ongesteldheid

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook