Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Alex Pettyfer verloofd met Nederlandse ex’
De Britse acteur Alex Pettyfer en het Nederlandse model Marloes Horst hebben elkaar weer gevonden. De twee, die in maart bekendmaakten uit elkaar te gaan, zijn volgens ingewijden van E! News zelfs verloofd. Alex en Marloes werden onlangs hand in hand gespot in Beverly Hills. Op foto’s die E! News woensdag publiceerde is duidelijk te zien dat het model uit Akkrum een ring draagt. “Ze zijn weer samen en ze zijn verloofd”, liet een bron weten.

Magic Mike-acteur Alex en Marloes maakten in maart bekend uit elkaar te zijn, maar sloten een hereniging toen al niet uit. “We houden ontzettend veel van elkaar, zijn elkaars beste vrienden en wie weet wat de toekomst in petto heeft”, schreef Alex op Instagram.

Molly Sims bevallen van derde kind
De 43-jarige actrice beviel dinsdag van zoontje Grey Douglas Stuber. Dat maakte ze bekend via Instagram. Molly deelde ook meteen het eerste kiekje van Grey. “Woorden schieten tekort om ons geluk en onze dankbaarheid uit te drukken”, schreef de actrice bij de foto. Volgens Molly is ‘een klein beetje magie toegevoegd aan onze stam’. De actrice en haar man Scott Stuber hadden al een zoon, de vierjarige Brooks Alan, en een dochter, de 21 maanden oude Scarlett May. Molly liet vorige maand weten dat haar gezin compleet is met drie kinderen.

Oprah Winfrey valt 19 kilo af

In de zomer van 2015 was Oprah Winfrey vastberaden om 9 kilo af te vallen, maar door een enkelblessure gebeurde echter het tegenovergestelde. De populaire talkshowhost kwam bijna 8 kilo aan na een maand gestrekt op de bank ‘jalapeño bagels te eten.’ “Je eet dan behoorlijk wat en beweegt niet”, vertelt ze aan People. Ze zegt dat ze daarna weer ontzettend baalde van haar gewicht.

Winfrey brak uit de sleur toen Weight Watchers haar belde met een deal. Na wat onderhandelen kreeg ze 10 procent van de winst van het bedrijf. Vervolgens begon ze aan het programma en viel ruim 19 kilo af. “Dit was het makkelijkste afval-proces dat ik ooit heb meegemaakt”, aldus de 62-jarige Winfrey. Ze heeft nu maat 42.

In het interview vertelt ze ook over de constante schaamte die ze voelde over haar gewicht, ondanks al het succes in haar leven. Ook vertelt ze over haar jarenlange geworstel met jojo diëten en over de steun van haar partner Stedman Graham en haar vriendin Gayle King (die ook met het dieetprogramma bezig is). Het belangrijkste is, naar eigen zeggen, dat haar houding tegenover eten gezonder is geworden. “Ik voer eindelijk geen strijd meer met eten!”

Een foto die is geplaatst door Oprah (@oprah) op

Bron: People, E! News, RTL, AD, BEeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook