Waarom iedereen het over deze outfit van Gigi Hadid heeft

Gigi Hadid weet keer op keer groots uit te pakken met haar outfits. Waar ze regelmatig in kledingstukken van grote modeh...

Lees ook

Gigi Hadid weet keer op keer groots uit te pakken met haar outfits. Waar ze regelmatig in kledingstukken van grote modehuizen wordt gespot, trekt ze ook weleens betaalbare items uit de kast. Maar waar het model pas echt dol op is? Zo’n beetje alles wat personalized is.

Jacquie Aiche x Mother Denim

Toen ze in 2015 over de rode loper van de Much Music Awards liep, wist ze al een statement te maken met haar #Hadid-jasje. En wederom weet Gigi alle aandacht op zich te vestigen met een opvallend kledingstuk. De blondine werd gespot in een casual spijkerblousje, die ze combineerde met een leren broek en Adidas sneakers. Op het eerste gezicht lijkt het een doodnormale blouse, totdat je de achterkant ziet. Daarop staat namelijk Gigi’s achternaam met een oog geborduurd. Het spijkerjasje is ontstaan uit een samenwerking tussen het sieradenlabel Jacquie Aiche en Mother Denim. Hebben? Voor een paar duizend euro is-ie all yours!

Voor

Achter

Bron: PopSugar, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook