Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Johnny de Mol deelt babyfoto

Hiep hiep hoera! Johnny de Mol blaast vandaag 38 kaarsjes uit. En om dat te vieren, deelt hij op Instagram een schattige throwback foto. “Goed gedaan, mam! 38 jaar vol vreugde en liefde, bedankt!”, schrijft hij erbij.

Guy Pearce doet boekje open over Carice van Houten

Hoewel Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce hun liefdesleven liever privé houden, heeft Guy toch voor de eerste keer een boekje opengedaan over hun relatie. In een interview met de Volkskrant vertelt hij over zijn rol in de film Brimstone. Op de set sloeg de vonk over. Maar niet alleen laat de acteur het een en ander los over Carice als zijn collega, maar ook als zijn vriendin.

“Even los van het feit dat ik verliefd op haar werd, is ze innemend, grappig en amusant, ze zit vol zelfspot. En ze is uitzonderlijk mooi, zoals jullie ook allemaal weten. Ze is krachtig, als het moet, maar soms ook verlegen: een bijna elf-achtige verschijning.” De klik tussen de twee was er meteen. “Ik herinner me ons eerste gresprek op de set. We kwamen erachter dat we allebei als kind ooit klarinet speelden. Zoiets kleins: hé, nog iemand die de klarinet kent,” vertelt hij.


Selena Gomez gaat naakt

Selena Gomez is back on track! Fotograaf Mert Alas heeft een pikant kiekje van de zangeres gedeeld. Daarop is Selena enkel gehuld in een gouden string en met en handdoek weet ze haar boezem te verbergen. Het is nog niet duidelijk waarvoor de foto bedoeld is, maar het lijkt erop dat Selena een fotoshoot heeft gehad. Mert Alas staat namelijk bekend als fotograaf voor bladen als Vogue, Love Magazine en W Magazine. Je bekijkt het kiekje hieronder.

Bron: Show, Weekend, Hollywood Life, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook