De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘’em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner ontkent plastische chirurgie

Kendall Jenner heeft via haar app alle geruchten rondom lipfillers ontkent. De roddels ontstonden nadat Kendall ineens veel grotere lippen leek te hebben op een foto ter promotie van hun nieuwe boek. “Het is vermoeiend. Als een model, waarom zou ik iets aan mijn gezicht laten doen? Het is niet eens logisch. Soms heb ik het gevoel dat mensen gewoon willen dat ik verlies”, schrijft ze. Kendall verklaart dat Kylie zich destijds over de make-up van haar zus mocht ontfermen.

Lamar Odom maakt zich zorgen om Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is enorm afgevallen; maar liefst 18 kilo om precies te zijn. Via Instagram deelde ze een foto van haar transformatie. “Als je me vijf jaar geleden had gevraagd of ik mezelf ooit verliefd en gezond zou zien, een inspiratie voor andere mensen, dan had ik je in je gezicht uitgelachen”, schrijft ze erbij.

Toch maakt Lamar Odom zich zorgen om het enorme gewichtsverlies van zijn ex. “Lamar maakt zich zorgen om Khloé”, vertelt een ingewijde aan Hollywood Life. “Ze put zichzelf uit in de sportschool en Lamar herkent haar nog nauwelijks. Hij houdt haar in de gaten via social media en probeert te achterhalen of ze voor de Olympische Spelen aan het trainen is. Haar dijen en benen zien eruit als botten. En haar befaamde Kardashian-achterwerk ging heel snel van 100 naar 0.” De bron maakt duidelijk dat Lamar er niet op uit is om op Khloé te haten. “Hij waardeert hoeveel liefde en steun hij van haar kreeg en nu wilt hij hetzelfde terugdoen.”

Fans spotten een ‘tepel’ op de knie van Kylie Jenner

Een romantisch kiekje van Kylie Jenner en Tyga kon niet onopgemerkt blijven – en nee het is niet omdat ze er liefdevol opstaan. Fans merkten namelijk iets op aan de knie van Kylie. Als je goed kijkt, kun je zien dat daar iets op zit. Hoewel het niet duidelijk is of Photoshop een rol speelt, zijn fans ervan overtuigd dat het op een tepel lijkt. See for yourself!

Bron: Daily Mail, In Touch Weekly, Seventeen

Laatste nieuws

Zie ook