Estavana Polman onthult geslacht baby

Eerder maakten Estavana Polman en Rafael van der Vaart bekend in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje samen....

Lees ook

Eerder maakten Estavana Polman en Rafael van der Vaart bekend in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje samen. Inmiddels heeft de handbalster ook het geslacht verklapt.

It’s a…

Estavana en Rafael verwachten een meisje! Dat heeft de blondine via Instagram bekendgemaakt. Via een taart maakte het stel het geslacht van de baby bekend. Enne, de vulling was toch echt roze!

Zwanger

“Eindelijk kunnen we vertellen dat we ZWANGER zijn. #wearegonnabe4”, kondigde Estavana bij een foto van zichzelf met Rafael en zijn zoon Damian aan. Estavana en Rafael zijn sinds begin vorig jaar een setje. De twee wonen samen in Denemarken.

Estavana zei onlangs in een interview met Grazia dat ze wel jong moeder wil worden, maar een baby nog niet aan de orde is. “Ik hou van kinderen en heb altijd gezegd dat ik graag kinderen wil. Ik ben 23 en dat is nog steeds heel jong. Maar ik heb nog maar net een relatie, dus dit is nog niet aan de orde.” Voor nu is het goed zoals het gaat. “We zijn nu heel gelukkig. Maar we staan nog aan het begin van onze relatie. Net zoals in een normale, beginnende relatie doen we gewoon leuke dingen samen.” Toch hebben de twee kenbaar gemaakt de volgende stap te nemen!

Bron + Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook