Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Joe Jonas in pikante fotoshoot

Joe Jonas mag zichzelf officieel het nieuwe gezicht van de gloednieuwe ondergoedlijn van Guess noemen. Enne, in de campagne ging het er nogal hot & steamy aan toe. Op de foto’s is de zanger enkel gehuld in een strakke boxershort en pronkt met zijn gespierde lichaam. Je bekijkt de beelden hieronder.


Candice Swanepoel deelt schattige foto van zoon

Het is inmiddels drie maanden geleden dat Candice Swanepoel van haar eerste kindje Anacã beviel. Het model deelde sindsdien regelmatig foto’s van haar zoontje, maar we kregen het jongetje nauwelijks in volle glorie te zien. Tot nu! Candice heeft een schattige foto met Anacã geplaatst, en daarop is duidelijk te zien dat hij behoorlijk gegroeid is. “Vrolijk 2017 namens ons”, schreef ze erbij.


Shay Mitchell krijgt haar eigen realityserie

Pretty Little Liars mag dan ten einde komen, maar dat betekent niet dat we voorgoed afscheid hoeven te nemen van Shay Mitchell. De 29-jarige actrice heeft een contract getekend voor haar eigen realityserie Shades of Shay, bestaande uit 8 afleveringen. De camera’s zullen haar volgen tijdens haar nieuwste project; de film Cadaver. Maar ook geeft ze een kijkje achter de schermen in haar sociale leven en haar social media-kanalen. De serie zou naar verluidt al over een paar weken in première gaan.

Bron: Hollywood Life, Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook