Vrouw valt veel af nadat ze ontdekt wat haar dik maakt

Katrina Buening woog op een gegeven moment bijna 110 kilo. Ze wilde hier dolgraag wat aan doen en kwam erachter dat haar...

Lees ook

Katrina Buening woog op een gegeven moment bijna 110 kilo. Ze wilde hier dolgraag wat aan doen en kwam erachter dat haar overgewicht door totaal iets anders dan ongezonde voeding kwam.

Allergie

De 30-jarige Amerikaanse was al meerdere keren bij verschillende dokters geweest, maar ook zij wisten niet wat er met Katrina aan de hand was. Uiteindelijk werd geconstateerd dat ze allergisch was voor meerdere dingen en besloot ze bepaalde etenswaren uit haar voeding te schrappen. En dat begon zijn vruchten af te werpen.

Levensstijl

“Ik had veel gezondheidsproblemen die leken op kenmerken van allergieën. Ik at dingen waarvan ik niet door had dat ze slecht waren voor mijn lichaam”, vertelt Katrina. Inmiddels weet Katrina precies wat ze wel en niet kan eten en verloor ze binnen anderhalf jaar 35 kilo. “Er zijn zelfs mensen die mij niet meer herkennen”. Niet alleen heeft ze haar levensstijl compleet veranderd, ze is tegenwoordig ook werkzaam als fitness coach.

Ze wil nu anderen inspireren om een gezonde levensstijl aan te nemen. “Mensen denken dat je urenlang in de sportschool rond moet hangen, maar dat is niet zo. Ik sport per dag slechts 25 minuten. Je moet gewoon je mindset veranderen en gezonder gaan eten. Als bepaalde voeding je een rotgevoel geeft, blijf er dan vandaan en probeer dingen te vinden die je energie geven”, aldus Katrina.

Lees ook: Wat je NIET mag doen als je begint met nieuw dieet

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook