Zo komen modellen aan hun mooie huid

Naast een geweldig lijf hebben de meeste modellen nog één ding gemeen, namelijk een mooie huid. Ondanks hun hectische le...

Lees ook

Naast een geweldig lijf hebben de meeste modellen nog één ding gemeen, namelijk een mooie huid. Ondanks hun hectische leven en alle make-up die ze opgesmeerd krijgen, zijn ze ook onder al die maquillage prachtig. Rest ons één vraag, want hoe doen ze dat toch?

Dure crèmes

Je zou denken dat de modellen de duurste producten gebruiken voor hun flawless skin, maar niets blijkt minder waar. Geen dure crèmes of wat dan ook, voor de meeste modellen zijn rozenwater, bioderma en kokosolie het recept voor een stralende huid. Zulke bijzondere producten zijn het dus niet, maar zijn dat echt de enige benodigdheden voor zo’n huid? Nope, it isn’t!

Levensstijl

Ildi Pekar, schoonheidsspecialist van onder andere Irina Shayk en Miranda Kerr, vertelt dat ze haar klanten vaak aanraad om hun gezicht in de ochtend niet te wassen. “Je gezicht in de avond wassen is voldoende. Gebruik ’s ochtends liever een lotion of tonic voor je gezicht”. Ook zou het volgens haar te maken hebben met de gezonde levensstijl van de vrouwen, de vele facial appointments die ze hebben en zorgen ze ervoor dat hun gezicht altijd gehydrateerd is. And last but not least, ze bewegen heel veel wat volgens Ildi super goed voor je huid is. “Het houd je jong en gezond”. En dat wil je!

Lees ook: Stewardess geeft vijf vliegtips voor een mooie huid

Bron: PopSugar Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook