De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je a...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘’em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Khloé Kardashian geen fan van tv-show Rob & Chyna

Na Kendall was het ook voor Khloé tijd om aan te schuiven bij de talkshow van James Corden. Uiteraard deed ze ook mee aan het onderdeel “Spill Your Guts or Fill Your Guts”, waarbij ze wat lastige vragen moest beantwoorden. Wilde ze een vraag weigeren, dan moest ze iets vies naar binnen werken. De blondine koos eieren voor haar geld en besloot de eerste vraag ‘Welke E! tv-show vind je het minst leuk’ te beantwoorden. Hoewel ze eerst ‘Sex with Brody’ antwoordde – wat dus niet bestaat – haar minst favoriete show was, moest ze later alsnog het echte antwoord geven. Khloé gaf toe dat Rob & Chyna haar minst favoriete show is. Miauw! Daar zullen Rob en zijn verloofde niet bepaald blij zijn.

Lamar Odom wil Khloé terug

Na wat rumoerige jaren, werd de scheiding tussen Lamar en Khloé vorig jaar dan toch echt een feit. De basketballer laat in een interview op televisie weten dat hij hier nog steeds veel moeite mee heeft en hij de blondine het liefst weer terug wil. Eerder werd al bekend dat Lamar vorig jaar na een overdosis drugs in het ziekenhuis terecht kwam. Toen bleek dat Khloé naast zijn ziekenhuisbed zat om hem te steunen, leek het er even op dat alles weer goed kwam. Toch is de Kardashian inmiddels dolgelukkig met haar liefde Tristan Thompson en ziet het ernaar uit dat het sprookje tussen Lamar en Khloé toch echt is afgelopen.

Mysterie rondom Kylie Jenner’s ’tepel’ op knie opgelost

Fans reageerden gisteren massaal op een foto van Kylie die op de schoot van haar vriend Tyga zat. Hoewel het op het eerste gezicht een doodnormale foto lijkt, zagen haar fans toch wel iets heel opvallends op haar knie. De beauty goeroe zou volgens hen een ‘tepel’ op haar knie hebben zitten. Toch is het echte verhaal achter de zogenaamde tepel een stuk minder spannend. Het zou namelijk een insect zijn die aan een steel van een plant zit en toevallig voor haar knie staat. Geen derde tepel dus…

Bron: Harper’s Bazaar USA, Mirror Celebrity News Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook