Vrouw heeft bizar excuus, nadat ze betrapt werd op seks in auto

We snappen volkomen dat het natuurlijk spannend is om het niet altijd in bed te doen, maar als je niet betrapt wil worde...

Lees ook

We snappen volkomen dat het natuurlijk spannend is om het niet altijd in bed te doen, maar als je niet betrapt wil worden is rollebollen in de auto niet de allerslimste plek. De politie in het Britse Whitley Bay stapte op een heen en weer bewegende auto af en zagen daar een stel haastig hun ondergoed optrekken. Toch waren ze volgens de vrouw totaal iets anders aan het doen.

Binnenverlichting

“Het is niet wat het lijkt. Ik zocht mijn muts en handschoenen”, riep de vrouw gelijk toen de agenten bij de auto stonden. Maar dat ging er bij de agenten niet in. “We zagen de twee vooraan in de wagen zitten, met het passagiersportier vooraan open. Ik vroeg ontdaan aan mijn collega: ‘hebben ze seks?’. Ik geloofde mijn ogen niet. Er was jammer genoeg niet naast te kijken, want de binnenverlichting van de wagen was aan”, vertelt agente Jenny Carr.

Oncomfortabel

De politie vond in de tas van de man een beha en het was dan ook onmogelijk om nog te ontkennen. Hij kreeg een waarschuwing, maar de vrouw liet het er niet bij zitten en bleef bij haar punt. “Er is een onschuldige verklaring”, hield ze vol. “We waren eerder die avond samen iets gaan drinken en ik raakte van streek door iets. Alan stelde voor om even te gaan wandelen om me te kalmeren”. Ze hield vol dat ze op het moment dat de politie bij de auto stond daadwerkelijk haar muts en handschoenen aan het zoeken was. Ohja, en die beha had ze uitgetrokken, omdat het oncomfortabel zat.

Boete

Helaas voor de vrouw, geloofde het Openbaar Ministerie er helemaal niks van. Volgens hen was het een koude winteravond en was de outfit die de vrouw droeg nou niet geschikt voor een winterwandeling. De vrouw werd veroordeeld en kreeg een boete van 1.130 euro, terwijl de man er slechts met een waarschuwing vanaf kwam.

Lees ook: Vrouw ontdekt schokkende gebeurtenissen door verborgen camera

Bron: HLN.be Beeld: IStock

Laatste nieuws

Zie ook