Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Zo zit het echt tussen Selena Gomez en Bella Hadid’

Kort na de break-up tussen Bella Hadid en The Weeknd, werd de zanger zoenend gespot met niemand minder dan Selena Gomez. De twee zouden inmiddels al twee maanden daten. Pijnlijk voor Bella, aangezien ze dit moest ontdekken via het internet en Selena enorm heeft gesteund toen ze werd opgenomen in een kliniek. Bella zou zich dan ook verraden voelen door de zangeres.

Toch denkt Selena daar blijkbaar heel anders over. Insiders hebben TMZ laten weten dat de twee meiden slechts kennissen van elkaar zijn en daarom voelt Selena zich absoluut niet schuldig. De twee horen allebei bij de squad van Taylor Swift, maar zijn helemaal niet zo close. Selena voelde naar verluidt dan ook niet de drang om het model te vertellen over haar nieuwe romance.

Amber Heard krijgt voogdij over honden

Het drama heeft even geduurd, maar het einde is zeker in zicht. Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat de scheiding tussen Johnny Depp en Amber Heard eindelijk rond is en nu zijn de twee er ook over uit wie de voogdij over hun twee honden krijgt. Dat is namelijk Amber.

De hondjes werden wereldberoemd toen Johnny en Amber ze meegenomen hadden naar Australië, maar dat niet legaal hadden gedaan. Volgens het ministerie van Landbouw waren ze meegesmokkeld in een privévliegtuig en had het toenmalige stel daar geen vergunning voor. Johnny en Amber gingen uiteindelijk in een video diep door het stof.

Maar het blijft zeker niet bij de hondjes. Zo is een paard genaamd Arrow aan haar toebedeeld, een Range Rover uit 2015 en een Ford Mustang uit 1968. Johnny daarentegen mag al zijn huizen houden en in totaal 42 voortuigen, zoals auto’s, motoren en boten. De acteur moet nog wel de beloofde zeven miljoen dollar aan zijn ex betalen, maar dat mag hij in termijnen doen. Amber heeft beloofd dit bedrag aan diverse goede doelen over te maken.

Gwen Stefani en Pharrell Williams beschuldigd van plagiaat

Gwen Stefani en Pharrell Williams hebben volgens muzikant Richard Morrill zijn nummer Who’s Got My Lightah gebruikt voor hun nummer Spark the Fire. De nummers zouden niet alleen overeenkomen door een aantal teksten, maar ook de manier waarop bepaalde woorden werden uitgesproken door Stefani kwamen de man bekend voor. Ook de melodie en het ritme zijn volgens de zanger een kopie van zijn nummer. Richard is dan ook van plan om de twee aan te klagen, schrijft The Hollywood Reporter.

Bron: The Hollywood Reporter, TMZ, Mirror, RTL, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook